Maven Publishing
'Streetwise, zonder moeilijk te doen, vol met nieuwe inzichten.'
Wim Hof
'Helemaal op eigen kracht en zonder studie is Ali een succesvol ondernemer geworden. Dat herken ik en dat spreekt mij aan.'
John de Mol
'Mooi om te zien hoe Ali zijn methode nu overbrengt op anderen.'
Humberto Tan
De Ali B-methode
De Ali B-methode
12 levenslessen van de origineelste coach van Nederland

Ali B laat je kennismaken met de beste ideeën uit de wereld van persoonlijke groei.

Met De Ali B-methode laat Ali zien hoe hij al 20 jaar elke dag bezig is met groeien en nodigt hij jou uit om hetzelfde te doen. In 12 levenslessen deelt hij de ideeën, boeken en theorieën waar hij zelf het meest aan heeft gehad. En hij neemt je mee achter de schermen bij de belangrijkste momenten uit zijn carrière. Ali vertelt het je op zijn manier: geestig, openhartig en inspirerend.

Tijd om te groeien. Let’s go!

Kijk voor meer informatie: www.alibmethode.nl

Ali B
Ali B

Ali B (1981) is succesvol ondernemer, rapper en theatermaker. In zijn carrière streeft hij ernaar om mensen te laten lachen, met elkaar te verbinden en ze te inspireren. Die drie kernwaarden zitten in al zijn werk, als coach bij The Voice, als cabaretier en als verbinder bij Ali B op volle toeren.

In De Ali B-methode laat Ali zien hoe hij de lessen van onder anderen Wim Hof, Stephen Covey en Eckhart Tolle toepast, maar ook hoe hij dankzij Mahatma Gandhi zijn eerste hit scoorde met 'Ik ben je zat'.

Aantal pagina's
  • 168
ISBN
  • 9789493213135
Vormgeving
  • Studio TokTok
Maven Publishing