Maven Publishing
‘I love de ‘Eat that frog’-strategie. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het zo vanzelfsprekend. Doe het!’
TONY CRABBE, auteur van NOOIT MEER TE DRUK
'Stop met luisteren naar gekwaak van andere effectiviteitsgoeroes, koop en lees dit boek en begin vandaag nog met het eten van je grootste kikkers.'
MANAGEMENTBOEK
'Tip! Een praktisch anti-uitstelboek.'
ELSEVIER
Eat that frog
Eat that frog
Dé methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Als je elke ochtend begint met het eten van een levende kikker, zal de rest van de dag ‘een makkie’ zijn (aldus Mark Twain). Eat that frog laat zien hoe je die spreekwoordelijke kikker doorslikt, oftewel: hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. De taken die je voor je uit schuift blijken namelijk bijna altijd de taken die de grootste, meest positieve impact op je werk en leven zullen hebben.

In deze klassieker over productiviteit legt Brian Tracy, ’s werelds bekendste tijdmanagement-expert, uit hoe je anders kunt omgaan met de eindeloze stroom verantwoordelijkheden die dagelijks op je afkomt. In 21 praktische en haalbare stappen laat hij zien hoe je kunt stoppen met uitstellen, productiever en efficiënter kunt zijn. 

Brian Tracy
Brian Tracy

Brian Tracy is bestsellerauteur, spreker, trainer en consultant. Hij verzamelde al het wetenschappelijk onderzoek over efficiëntie en productiviteit, en destilleerde de beste inzichten voor zijn boek Eat that frog. Zijn organisatie traint 250.000 mensen per jaar om minder uit te stellen en meer gedaan te krijgen.

ISBN
  • 978 94 9249 307 1
Vormgeving
  • Moker Ontwerp
Vertaler
  • Henny Corver
Originele titel
  • Eat That Frog: 21 Great Ways to Stop Procrastinating and Get More Done in Less Time
Maven Publishing