Maven Publishing
'De immer geestige Mary Roach.'
SYLVIA WITTEMAN
'Staat vol interessante ranzigheid. Het nadeel: het is niet geschikt om bij het eten te lezen.'
QUEST
Hap slik weg
Hap slik weg
Alles wat je eigenlijk niet wilde weten over je spijsvertering

Mary Roach staat in de Verenigde Staten bekend als de ‘David Sedaris of science’. Ze is een graag geziene gast bij The Daily Show en gaf met ‘10 things you didn’t know about orgasm’ een van de meest bekeken TED-praatjes ooit. Dankzij haar unieke mix van fascinatie, scepsis en humor verkocht ze wereldwijd miljoenen boeken over eigenzinnige onderwerpen.

Dit keer neemt Roach de lezer mee op een spannende, ranzige en leerzame tocht door het maag-darmkanaal. Hoe nemen we voedingsstoffen in ons op? Kun je zoveel eten dat je maag uit elkaar barst? Hoe werken je smaakpapillen? Kun je het overleven als je levend opgegeten wordt? Hap, slik, weg is verplichte kost voor wie houdt van ingenieuze woordspelingen, nieuwe inzichten en humor om van te schaterlachen. 

Mary Roach
Mary Roach

Mary Roach verkocht wereldwijd al meer dan 1 miljoen boeken in 26 talen. Ze wordt gezien als een van de grootste opkomende talenten op het gebied van populaire non-fictie. Roach kiest uitgesproken en eigenzinnige onderwerpen en benadert deze met een mix van fascinatie, scepsis en humor. Haar eerdere bestsellers zijn Stiff (over lijken), Spook (over geesten), Packing for Mars (over ruimtereizen) en Bonk (over seks). Mary wordt veel gevraagd om keynotes te geven aan bedrijven en organisaties.

Bij Maven Publishing verschenen van Mary Roach de boeken Ik ga naar Mars en neem meeWip en Hap slik weg.

Andere boeken van Mary Roach
ISBN
  • 978 94 9184 503 1
Vormgeving
  • DPS
Vertaler
  • Henny Corver, Tracey Drost-Plegt en Pon Ruiter
Originele titel
  • Gulp: Adventures on the Alimentary Canal
Maven Publishing