Maven Publishing

Charlotte van 't Wout

Charlotte van 't Wout
Wil je deze persoon uitnodigen voor een lezing of workshop?

Heldere doelen bepalen, haalbare deadlines stellen en niet meer uitstellen. Als je dat onder de knie hebt, ben je op je productiefst. Makkie toch? Nou nee, want de wereld zit vol afleidingen en vaak winnen het praatje met je collega, de foto's op Instagram of de verleidingen van Netflix het van je to do's.

Charlotte van 't Wout leert je waarom en wanneer we dingen uitstellen, hoe je efficiënter te werk kunt gaan, 5 kwartier in een uur krijgt én hoe dit alles je werk leuker maakt. Want productiviteit boosten gaat niet om jezelf een slag in de rondte te werken, maar juist om een betere balans tussen werk en privé te krijgen. Tjokvol praktische tips, herkenbare voorbeelden en hulpmiddelen om deze tips in de praktijk te gaan gebruiken.

Charlotte van 't Wout is een leer-addict. Ze leest elke week minimaal 2 boeken over zelfontplooiing en ontwikkeling. Ze is freelance economisch journalist en heeft meer dan 600 artikelen geschreven voor o.a. het NRC, AD en Parool over carrière maken, zelfontplooiing en geld verdienen. Charlotte is daarnaast eigenaar van een vergaderlocatie, ondernemer, coach, trainer, spreker en digital nomad.

Luister hier de 100% Inspiratie Podcast van Thijs Lindhout terug, waar hij Charlotte interviewde over mindset en succes.

Bekijk Charlotte's videocolumns voor het AD.

Maven Publishing