Maven Publishing

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar
Wil je deze persoon uitnodigen voor een lezing of workshop?

Hoe zorg je ervoor dat je niet afgeleid raakt als je ergens mee bezig gaat? Hoe ga je om met de werkdruk? En hoe zorg je ervoor dat je op een prettige manier productief bent? De meeste mensen zijn druk met volle agenda's, uitdagende banen en non-stop prikkels. Zolang je alle ballen in de lucht kan houden is dat leuk, uitdagend en geeft het voldoening. Als je het overzicht kwijt raakt, is dat een ander verhaal.

Mark Tigchelaar leert je hoe je brein werkt en hoe je alle ballen in de lucht kan houden. Je ontdekt hoe je minder afgeleid raakt, waardoor je op een dag veel meer gedaan krijgt met minder inspanning. Leer te focussen en er gaat een wereld van tijd voor je open.

Mark Tigchelaar is dyslectisch, studeerde neuro-psychologie en is breinexpert. Daarnaast is hij directeur van UseClark en hielp hij de afgelopen 15 jaar 100.000+ mensen bij overheden, organisaties en onderwijsinstellingen om hun productiviteit te verhogen. Hij is betrokken bij verschillende tv-programma’s over de hersenen en is auteur van meerdere boeken. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops, trainingen en keynotes aan bedrijven en organisaties.

Maven Publishing