Maven Publishing

Simone van den Ende

Simone van den Ende
Wil je deze persoon uitnodigen voor een lezing of workshop?

Als je meer dan 25 jaar presentatie- en lifecoach bent van televisiepresentatoren, politici en mensen uit het bedrijfsleven ken je dé ingrediënten van een sterke presentatie. Iedere dag van ons leven zijn we ons aan het manifesteren, bewust en onbewust. We doen ons best, maar het gaat niet altijd zoals we willen. We zijn allemaal uniek, maar lopen vaak tegen dezelfde dingen aan.

Tijd om je bewust te worden van de tools die je bezit, zodat je jouw boodschap vlijmscherp, helder en overtuigend kunt overbrengen en een verpletterende (eerste) indruk maakt. Simone traint en coacht televisiepresentatoren, directies, management en leidinggevenden en wordt regelmatig gevraagd als spreker tijdens events.

Simone van den Ende was van 1990 tot 2007 werkzaam als eindredacteur voor onder meer Koefnoen, Taxi en Kopspijkers en regisseerde onder meer 12 Steden 13 Ongelukken. Ze was 9 jaar lang hoofd kunst, cultuur en drama bij Avro en AvroTros. Ze zit in de raad van bestuur van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en geeft sinds 1990 coaching en mediatraining aan presentatoren (onder anderen Linda de Mol en Chantal Janzen), politici en mensen uit het bedrijfsleven. Van den Ende wordt regelmatig gevraagd om keynotes, workshops en trainingen te geven aan bedrijven en organisaties.Maven Publishing