Maven Publishing

'4000 weken' cadeau!

'4000 weken' cadeau!

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse weggeefactie in samenwerking met Managementboek! Koop nu een van de 15 Maven actietitels en krijg het geweldige 4000 weken van Oliver Burkeman cadeau. Kijk snel op www.managementboek.nl/maven om te zien welke titels er mee doen en om te bestellen.

Over 4000 weken:

'Echt, dit boek: ga het lezen.' - Ernst-Jan Pfauth, journalist

'Het belangrijkste boek dat ooit geschreven is over time-management.' - Adam Grant, bestsellerauteur van o.a. Give and take

'Een belangrijke bezinning op productiviteit.' - Cal Newport, bestsellerauteur van Deep work

De gemiddelde levensduur is absurd, belachelijk, beledigend kort. Als je aanneemt dat je tot je tachtigste zult leven, dan heb je net iets meer dan vierduizend weken de tijd om er iets van te maken. Helaas is dit tegenwoordig lastiger dan ooit: we zijn drukdrukdruk, staren ons blind op productiviteit en zoeken naar zingeving in onze vakanties. Tijd voor een nieuwe visie op tijd!

4000 weken laat je zien hoe:

-Het ultieme gevoel van 'deep time' te ervaren

-Om te gaan met afleiding (van binnenuit en van buitenaf)

-Je meer tijd hebt als je er guller mee omgaat

-Beter te kiezen waar je je tijd aan besteedt

-Te vieren dat alles eindig en beperkt is

Oliver Burkeman
Oliver Burkeman

Oliver Burkeman is gelauwerd journalist bij The Guardian en schrijver van meerdere succesvolle non-fictie boeken als Tegengif: Geluk voor mensen die een hekel hebben aan positief denken. In 4000 weken laat hij zien hoe je een betekenisvol leven leeft waarin je de eindigheid omarmt. Het resultaat: een totaal andere beleving van tijd, waardoor je bewust en met plezier jouw 4000 weken kunt benutten.

Maven Publishing