Maven Publishing

Dé New York Times-bestseller over grenzen stellen

Dé New York Times-bestseller over grenzen stellen

Een moment waar iedereen wel eens tegenaan loopt: je moet een grens stellen. Iemand probeert werk op je af te schuiven, een vriend vraagt te veel van je, je krijgt ongevraagd advies over de opvoeding van je kinderen... Je weet: ik zou nú moeten zeggen dat ik dit niet wil maar: hoe? Het ontbreekt je aan taal.

Daarom schreef Melissa Urban Zo stel je grenzen. Op een super-praktische en humorvolle manier geeft zij je de eenvoudige tools om duidelijk grenzen te stellen én die te bewaken. Niet voor niets werd het door lezers op Amazon beoordeeld als beste non-fictie van het jaar. Door alle perfect uitgedachte voorbeelden en inzichten voorkom je met dit boek frustraties en stress – en krijg je er tijd, energie en goede relaties voor terug.

Inclusief meer dan 130 scripts om taal aan je grenzen te geven, bijvoorbeeld:

-Als je geluidsoverlast hebt van je buren.

-Als je (schoon)ouders zich ongevraagd bemoeien met de opvoeding van je kinderen.

-Als een familielid tijdens het kerstdiner complottheorieën deelt.

-Als je met seksueel grensoverschrijdend gedrag te maken krijgt.

-Als je partner onverantwoord met geld omgaat.

-Als je de mensen om je geen wil laten weten dat je niet drinkt of een dieet volgt.


Kijk voor meer informatie op www.zosteljegrenzen.nl

Melissa Urban
Melissa Urban

Melissa Urban is oprichter en CEO van Whole30, New York Times bestseller-auteur, ex-verslaafde en 'die grenzenvrouw van Instagram'. Haar werk draaide altijd om grenzen stellen aan eten, drinken en verdovende middelen, tot steeds meer van haar fans advies begonnen te vragen over hun schoonmoeders, collega's en overvragende vrienden. In 2022 schreef ze de internationale bestseller The Book of Boundaries.

Maven Publishing