Maven Publishing
‘Onderschat de eenvoud van deze methode niet. Het helpt iedereen om beter te focussen.’
THE WALL STREET JOURNAL
De pomodoro-techniek
De pomodoro-techniek
Dé methode om urenlang geconcentreerd te werken en superproductief te worden

Het geheim van de populaire pomodoro-techniek: laat tijd vóór je werken, niet tegen je. Met deze productiviteitstechniek deel je je dag op in korte tijdseenheden van 25 minuten (de ‘pomodoro’s’), waarin je onafgebroken aan één bepaalde taak werkt, en neem je tussendoor een pauze van 5 minuten. Het resultaat: je krijgt meer gedaan, je verbetert de kwaliteit van je werk drastisch én je versterkt je focus.

De grondlegger van deze techniek, Francesco Cirillo, heeft hier wereldwijd al miljoenen mensen mee geholpen. Nu bundelt hij zijn kennis en ervaring in De pomodoro-techniek, dat bomvol effectief tijdsmanagementadvies staat, ook voor teams. Leer met dit gebruiksvriendelijke boek hoe je de techniek aan kunt passen aan jouw behoeften en haal het maximale uit jezelf!

Francesco Cirillo
Francesco Cirillo

Francesco Cirillo is een wereldwijd bekend expert op het gebied van tijdsmanagement en organisatorische productiviteit. Zij pomodoro-techniek heeft al miljoenen mensen wereldwijd geholpen. Hij geeft trainingen en advies en woont in Berlijn. Bij Maven Publishing verscheen zijn boek De pomodoro-techniek.

ISBN
  • 978 94 9249 335 4
Vormgeving
  • Moker Ontwerp
Vertaler
  • Wilma Chappin
Originele titel
  • The Pomodoro Technique: The Acclaimed Time-Management System That Has Transformed How We Work
Maven Publishing