Maven Publishing

Het ultieme no-nonsense relatieboek

Het ultieme no-nonsense relatieboek

Wist je dat stellen gemiddeld 5 jaar te laat beginnen met bewust nadenken over hoe ze hun relatie leuk houden? Doodzonde, want liefde is een vaardigheid die je kunt leren. Anne de Jong, psycholoog en relatiecoach, weet na meer dan 25.000 coachgesprekken en na het opleiden van meer dan 1.000 coaches precíes hoe je dat effectief doet.

Of je nou dolverliefd bent, je relatie 'wel prima' vindt of op het punt staat om te vertrekken: investeren in je liefdesvaardigheid is altijd een goed idee. In Sorry, schatje: Het no-nonsense relatieboek voor goede en slechte tijden laat Anne aan de hand van 5 heldere principes en 10 essentiële skills zien hoe iedereen beter kan worden in het leuk hebben met elkaar. 

Kijk mee met herkenbare verhalen direct uit de coachingspraktijk, kom erachter hoe jouw relatie ervoor staat en krijg alle tips van dé relatiecoach van Nederland. Geschreven zoals Anne coacht: luchtig, no-nonsense en vol humor. Inlusief inzichten van Kluun - die gelukkig getrouwd is... met Anne!


'Het perfecte boek voor iedereen die het leuk wil hebben met elkaar. Praktisch, leerzaam en ook nog eens heerlijk om te lezen.' - Froukje de Both

'Met haar scherpe blik, zachte oordeel en goede raad geeft Anne het ideale relatie-advies.' - Art Rooijakkers

'Niet alleen voor de slechte tijden, want voor deze net getrouwde (en gelukkige) vrouw was dit boek zó fijn om te lezen.' - Steffy Roos du Maine


Anne de Jong
Anne de Jong

Anne de Jong is psycholoog, coach en oprichter van De Relatiecoach en het gerenommeerde opleidingsinstituut Nonons. Ze heeft in haar carrière al duizenden mensen gecoacht en honderden coaches opgeleid. Eerder verscheen van haar hand o.a. de bestseller De geluksroute waarvan meer dan 15.000 exemplaren werden verkocht. Met Sorry, schatje schreef zij het handboek voor leuke relaties in goede en slechte tijden. Daarnaast geeft Anne regelmatig workshops, trainingen en webinars over De geluksroute voor bedrijven en organisaties.

Maven Publishing