Maven Publishing

'Hoe verander je een mening' is een van Amazon's Best Books of 2022

'Hoe verander je een mening' is een van Amazon's Best Books of 2022

Hoe verander je een mening? van David McRaney is uitgeroepen tot een van de beste boeken van dit jaar door Amazon! In zowel de categorie 'Wetenschap' als 'Werk en leiderschap' prijkt dit geweldige boek in de toplijst.

Hoe verander je een mening gaat over de praktische wetenschap achter het vormen van overtuigingen en opinies. Na het lezen van dit boek weet je: met alleen argumenten verander je niet iemands mening. Zeker in gesprekken over grote onderwerpen waarin twee kampen lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan - denk aan klimaat, corona of stikstof. Het goede nieuws: mensen veranderen wel degelijk van mening en doen dat ook voortdurend, hun hele leven lang. En als je de wetenschap daarachter begrijpt, kun je betere gesprekken voeren om iemand (of jezelf) van mening te laten veranderen.

David McRaney
David McRaney

David McRaney is journalist met een voorliefde voor psychologie, technologie en het internet. Hij werd bekend dankzij zijn razend populaire blog You Are Not So Smart, waar hij alle manieren waarop wij onszelf voor de gek houden fijntjes ontleedt. Inmiddels is er ook een gelijknamige podcast én boek (bestseller), en het boek You Are Now Less Dumb.

Maven Publishing